Motionsgenomgång i Mjöbäck den 29 juli 2023 kl.18

Kom och gör din röst hörd i föreningen! Mer om detta nedan…

Vi träffas på Hagalunds Dansbana i Mjöbäck för årets motions genomgång och för att ha en trevlig kväll tillsammans. Johanna och Tobias Andreasson har sitt stall ca 100 meter från dansbanan vi kommer att få göra ett besök hos dom och får höra om Snärsbo hästtjänsts hästhållning och filosofi kring hästarna.

Vi tycker det är kul att vi får komma hem till olika medlemmars hästgårdar och det har ju varit extra uppskattat tidigare år vid dessa möten. (på bilden ovan är vi i Uddebo hos Sven-Håkan med familj). Vi har en förhoppning om att kunna fortsätta detta som en typ av stafett i distriktet, vill du välkomna gänget hem till din gård så hör gärna av dig till någon i styrelsen så har vi förslag på platser till nästa gång. 🙂

Tag med egen mat att grilla eller det du vill äta under kvällen samt valfri dryck. På Hagalund kan vi vara ute eller inne beroende på väderlek men ta ändå med kläder efter väder.

Varför har vi den här typen av möte ?

Föreningen bygger ju på att det finns en riksförening och i den finns det distrikt som är indelade efter gamla länsgränser i stora drag, man blir ju medlem efter sin folkbokföringsadress när man går med i föreningen. Varje distrikt har i sin tur fullmäktigeledamöter som ska representera sitt distrikts medlemmar på riksföreningens årsmöte/fullmäktigemöte. Distrikten har 1 fullmäktige per 50 medlemmar så Södra Älvsborg har 2 representanter, vi är i nuläget 132 medlemmar. Nu är det Anna Elsius och Ann-Christine Andersson som är valda till fullmäktige, dessa väljs ur styrelsen på 2 år samma som mandattiden i styrelsen. Alla medlemmar har rätt att skicka in motioner till distriktens årsmöten som sen gemensamt bestämmer om distriktet ska ta den vidare till riksföreningen årsmöte. I år är det mötet i Linköping den 5 augusti så för att våra fullmäktige representanter ska veta hur NI vill att de röstar på motionen så ser vi gärna att ni kommer och tycker till och ställer frågor eller bara kommenterar motionen.

Anmäl deltagande till Anna Elsius på tel/sms 070-6309965 senast 20 juli

VÄLKOMNA! / Styrelsen

I år är det endast 1 motion inskickad den finns att läsa här:

Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *