Skogsdag den 10 mars i Uddebo

Välkommen på en skogskörningsdag hos Sven-Håkan Larsson i Uddebo. Ta med din häst och gärna enklare redskap som sax och linor (lätt att få med i bilen) så kör vi i skogen där Sven-Håkan har huggit på ett lämpligt ställe för lite träningskörning. Vi kommer hjälpas åt och om det är någon som känner sig lite osäker finns flera att fråga eller om man kanske vill prova något redskap som man inte har hemma och inte kört förut så finns den möjligheten säg gärna till vad du vill köra med när du anmäler dig så vi vet vilka och hur mycket redskap vi behöver ordna.

Det kommer att vara ett maxantal hästar men det går bra att komma som fotfolk och umgås, gå med när nån annan kör och ev. kanske få prova nån annans häst.

Annars kan man bara sitta vid elden och grilla och dricka kaffe så ta med familjen ut i skogen, eget fika medtages så håller vi elden i gång.

Alla är välkomna men tänk på att det inte är någon inkörningskurs så din häst behöver vara körd innan, unghästar är givetvis välkomna att bara tömköra och miljöträna men tänk på att du ska ha med dig egen medhjälpare.

Anmäl dig om du tar med häst till Sven-Håkan på 070-3259436 annars kan du bara komma vi kommer att utgå från gården Körningsgärde Uddebo det är viktigt att alla är på plats och har hästarna selade kl.10.00 då vi ska gå en kortare bit ut till skogen. 

Välkomna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *